Over ons

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Tim van Zandvoort eigenaar van TVZ schilderwerken een ervaren schildersbedrijf gevestigd in 's-Hertogenbosch.
Met ruim 15 jaar ervaring hebben wij vele verschillende projecten van klein tot groot gerealiseerd, waardoor we voor alle werkzaamheden de juiste oplossing hebben.
Onze aanpak gaat verder dan alleen schilderwerk, wij houden van afspraken nakomen, kwaliteit leveren, en een mooi stukje vakwerk achterlaten voor de klant.

< Voor 2017
Voordat TVZ schilderwerken werd opgericht heb ik ruim 10 jaar ervaring opgedaan werkzaam bij diverse bedrijven.
Doordat ik alle kneepjes van het vak ontdekte wilde ik een eigen bedrijf starten. In de loop der jaren heb ik mezelf goed weten te ontwikkelen en gemerkt dat het mijn kwaliteit is om alle touwtjes zelf in handen te hebben.
project-boerderij
Vanaf 2017
TVZ Schilderwerken werd ingeschreven bij de Kamer van koophandel. Dit moment was de start van mijn eigen bedrijf, het opbouwen van een netwerk en natuurlijk tevreden klanten. Verder werk ik nauw samen met vaste ondernemers met specifieke kwaliteiten om elk project te doen slagen.
Logo TVZ
2022 - Heden
TVZ Schilderwerken bestaat nu ruim 5 jaar.
Met prachtige klussen van monumentale panden tot het schilderen in het Ajax stadion hebben wij bewezen resultaat te kunnen leveren. Onze aanpak gaat verder dan alleen schilderwerk, wij houden van afspraken nakomen. Zo kunt u met een gerust hart het werk uit handen geven.

Nog niet overtuigd? Laten we afspreken voor uw project

monumentaal pand
Onze kwaliteit

Waarom ons inschakelen

De specialist op het gebied van schilderwerk

Werken met de beste kwaliteit verf

Ruim 15 jaar ervaring in de schildersbranche

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte op maat

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn? De beller is sneller!

Bel direct